Nils Kåre Nesvold er redaktør og daglig leder i Fjell-Ljom.
Nils Kåre Nesvold er redaktør og daglig leder i Fjell-Ljom.

Umusikalsk av Greni

– Det er alvorlig og lite musikalsk å dele meninger og artikler på nett som aldri burde vært publisert, skriver redaktør i Fjell-Ljom, Nils Kåre Nesvold, i ukas leder.

Publisert Sist oppdatert

I mai i fjor skrev vi om Olav Halvor Megård fra Pensjonistpartiet som lanserte en idé om å flytte legekontoret i Holtålen til Røros som et innspill til framtidig organisering. Deretter utdypet han sine synspunkter på Nea Radio, og han fulgte opp på Facebook med å skrive at han ikke mente et eneste ord med å flytte legekontoret. Heldigvis la Megård seg paddeflat og beklaget.

Nå har noe lignende skjedd igjen. Denne gang var det stortingsrepresentant Heidi Greni fra Holtålen som delte en artikkel på Facebook fra nettstedet til den nynazistiske gruppen Den nordiske motstandsbevegelsen. Greni delte artikkelen «Kjøttetere har bedre mental helse enn veganere og vegetarianere, viser 18 studier» fra Frihetskamp.net.

Dette fikk flere til å reagere, og det ble stilt spørsmål ved om Greni burde gå av som stortingsrepresentant etter å ha delt innlegget. Heldigvis har Greni slettet posten, og hun har beklaget at hun har delt artikkelen «ved en feil». Greni sier hun selvfølgelig tar avstand fra Den nordiske motstandsbevegelsen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud. Se alle abonnementer her.

Digital
1 måned

120,-

KJØP

Digital
3 måneder

450,-

KJØP

Komplett
1 år

1500,-

KJØP

Powered by Labrador CMS