Derfor får du ikke Fjell-Ljom i postkassa torsdag:

– Varslet ekstremvær stopper avisbudene, men du kan lese avisa likevel

GLADMELDING: – Som en kompensasjon for at budene ikke får levert ut ukas Fjell-Ljom på dagen, gjør vi nå e-avisa tilgjengelig for alle lesere, sier redaktør og daglig leder i Fjell-Ljom. Trykk på bildet av forsida nederst i saken.
GLADMELDING: – Som en kompensasjon for at budene ikke får levert ut ukas Fjell-Ljom på dagen, gjør vi nå e-avisa tilgjengelig for alle lesere, sier redaktør og daglig leder i Fjell-Ljom. Trykk på bildet av forsida nederst i saken.

Det varslede ekstremværet Ingunn medfører at distribusjonen av Fjell-Ljom blir ett døgn forsinket. Fjell-Ljoms redaktør Nils Kåre Nesvold beklager, men har en gledelig overraskelse i ermet. 

Publisert Sist oppdatert

Trykk på bildet av forsida nederst i saken for å lese hele ukas e-avis!

På grunn av ekstremværet Ingunn vil ikke Fjell-Ljom bli distribuert som den pleier denne uka. Det er Polaris Media som har varslet om dette.

– På grunn av varslet ekstremvær i natt, har vi i Polaris Distribusjon Midt Norge besluttet å kansellere all avisdistribusjon i natt. Dette med bakgrunn i fare for liv og helse, skriver Tore Pettersen, teamleder i Helt Hjem, som er distribusjonsselskapet til Polaris Media.

I stedet vil denne ukas Fjell-Ljom bli kjørt ut til abonnentene natt til fredag. Heller ikke abonnentene til Adresseavisen vil få avisa torsdag. 

Åpner e-avisa

Redaktør og daglig leder Nils Kåre Nesvold beklager at leserne ikke får avisa som de pleier torsdag.

– Jeg vet at det betyr mye for folk å få lokalavisa si hver torsdag, derfor er jeg er lei meg for at distributøren vår ikke klarer å få ut avisa som vanlig denne uka. Samtidig har jeg forståelse for at de må tenke på sikkerheten til sine ansatte, sier han.

(+) Her finner du nettversjonen av ukas oppslag!

For å bøte på skaden har imidlertid Nesvold en gledelig nyhet ikke bare til abonnentene, men til alle som liker å følge med i det som skjer i Røros og Holtålen.

– E-avisa er vår digitale kopi av papiravisa. Den er tilgjengelig for alle abonnenter hver uke. På grunn av den forsinkede distribusjonen, vil vi rett og slett åpne e-avisa for alle denne uka.

Lyst til å prøve Fjell-Ljom på nett? Klikk her for å prøve i fem uker for fem kroner!

Ukas e-avis finner du her eller ved å trykke her eller på bildet under:

 

Powered by Labrador CMS