Rockekonsert på Ungdommens Hus:

– Fire gammelklubbere og et helvetes leven

HEALTY CHOICES: De fire medlemmene i bandet «Healty Choices», Jonas Jansen Ramsfjell, Halvard Løberg Näsvold, Steffen Lilleevjen og Øyvind Hånes, er alle gamle kjenninger av Ungdommens Hus.

Til helga entrer et ganske ferskt og ganske lokalt band samt et av landets beste liveband scenen på Ungdommens Hus. Det blir leven, primitiv dynamikk og urkraft, skal vi tro arrangøren.

Publisert Sist oppdatert

– Førstkommende fredag klinker vi til med konsert i rockens tegn med to band på menyen der ett av dem er superlokalt, sier en begeistret Ove Testad.

Han er leder for Ungdommens Hus Røros der konsertene arrangeres. Skal vi tro ham er det ikke noen hvem som helst som går på Røros-scenen til helga.

Et helvetes leven

– Superduoen Barren Womb er på plateslipp- og norgesturne i forbindelse med sin nye plate «Chemical Tardigrade», som er deres femte utgivelse. Plata har fått strålende anmeldelser, blant annet terningkast 6 i Dagsavisen og i musikkbloggen The Wilhelmsens, samt terningkast 5 i Adresseavisen, poengterer Testad.

Heller ikke plateselskapet sparer på kruttet når de beskriver Warren Bomb, som de omtaler som et av landets beste liveband.

 – Støyrockduoen Barren Womb har siden 2011 holdt helvete med deres minimalistiske tilnærming, grisehøye volum og endeløse eksperimenteringsbehov. Her hamres poenget inn ved hjelp av primitiv dynamikk og riffets urkraft, skriver de i pressemeldinga.

Lokale gammelklubbere

Det lokale bandet med det litt ironiske navnet «Healthy Choices» er et like stort trekkplaster og dessuten gamle kjenninger av Ungdommens Hus sjøl om tre av de fire har flytta ut av Røros.

 – Healty Choices er en dyktig og spennende kvartett med medlemmer fra blant annet Bakrus og This Daze. De fire er det vi kaller gode og kreative «gammelklubbere» på Ungdommens Hus Røros, sier Testad

På toppen av det hele slipper bandet en singel fra deres kommende album som gis ut i løpet av høsten samme dag som konsert

– Dette blir stas! Vi håper mange blir med og opplever to knallbra konserter, oppfordrer Testad.

 



Powered by Labrador CMS