Fikk utmerkelse fra arbeidsgiveren:

– Kollegene og kundene på Domussenteret betyr mye

GOD ARBEIDSHVERDAG: Charlotte Dahlsten har tidligere jobbet i Domuskafeen. I dag er hun en del av klesbutikken Modus. – Domussenteret er en stabil arbeidsplass, det betyr mye for meg. Lønna kommer når den skal og jeg får fri når jeg har behov for det. Det er en problemfri arbeidsdag, sier hun.

Charlotte Dahlsten har lagt bak seg 25 år på Domussenteret. Hun sier trivelige kundene og kolleger på senteret betyr mye i hverdagen og har ikke tenkt å bytte jobb med det første.

Publisert

– Sjøl om noen skulle komme og tilby meg en jobb som er bedre betalt, er det ikke sikkert jeg ville bytte. Her på Domussenteret har jeg både veldig hyggelige kolleger og kunder, og det betyr mye for meg i arbeidsdagen. 

Det sier Charlotte Dahlsten som nylig mottok Coop Midt-Norges erkjentlighetsmerke etter å ha jobbet 25 år i Coop Midt-Norge. 

Hennes kollega Ingunn Danielsen mottok samme utmerkelse for å ha vært ansatt i hele 40 år.

Ressurser på senteret

De to fikk overrakt erkjentlighetsmerket under en toretters lunsj på Røros hotell der HR/lønningskonsulent ved Domussenteret Inger Lise Tellebon overrakte utmerkelsen sammen med driftsleder faghandel, Henriette Dahl.

– Det er jo gøy å få en utmerkelse og en verdsettelse av at jeg har jobbet så lenge. Det er en fin gest og vi fikk noen gode ord med på vegen, jeg fikk høre at vi er ressurser i senteret etter så mange år og at det er sjelden at noen er på samme arbeidsplass i så mange år, sier Charlotte.

Selve erkjentlighetsmerket består av en nål i sølv og et diplom. I tillegg fikk Charlotte både blomster og gavekort.

Starta i Ramkjelleren

Hun er utdannet kokk og kommer opprinnelig fra Funäsdalen. Røros har hun vært i siden 1997, da hun begynte som servitør på Ramkjelleren i Kjerkgata. Deretter ble det hele 23 år på Domuskafeen som blant annet avdelingsleder før den la ned i 2022. Siden har hun jobbet på tre av butikkene i senteret.

Av de ulike jobbene Charlotte har hatt, vil hun spesielt trekke fram én.

– Jeg trivdes nok aller best som vikar på Skin Tonic, for der ble jeg utfordret. Som utdannet kokk måtte jeg lese meg opp og lære en hel masse om produkter og et fagområde jeg ikke kjente til. Det var veldig gøy.

Viktig anerkjennelse

Torbjørn Skei, administrerende direktør i Coop Midt-Norge, sier det er viktig for dem å synliggjøre den kompetansen trofaste medarbeidere har.

– Det er viktig både for bedriften og arbeidstakerne at vi markerer slike merkedager. Vi setter stor pris på den innsatsen de har lagt ned gjennom alle disse årene. De representerer en enorm mengde erfaring og kompetanse som kommer både bedriften og kundene til gode, sier han.

Ifølge Charlotte er de bare ett helt spesielt jobbtilbud som kan få henne til å bytte beite

– Trives du så godt at du tar 25 år til på Domussenteret?

– Absolutt! Det eneste som kanskje kunne friste meg til å gjøre noe annet er i så fall et bra jobbtilbud i Funäsdalen.

Powered by Labrador CMS