– Gjetbergsvollen restaurant er en perle på Rørosvidda

Richard Kollstrøm
Richard Kollstrøm

I dette leserbrevet priser Richard Kollstrøm, Gunnveig Harsjøen for at hun har drevet og har servert mat på Gjetbergsvollen i over 26 år.

Publisert Sist oppdatert

Dette er et leserinnlegg. Meninger i teksten står for skribentens regning.

Denne utrolige og spesielle restauranten ble startet for over 26 år siden av Gunnveig Harsjøen og familie på selveste rørosvidda.

Et utrolig fint sted som vi ektefeller - Røroskvinne og reserve rørosing - har besøkt og spist utrolig god lokalmat - i alle år. Utrolig godt sted, som gjennom årene har vært besøkt av masse rørosinger og andre til dels langveisfarende. 

At utrolige dyktige hovedkokk Gunnveig ikke har åpnet stedet mer enn en helg sommeren 2023 kan ha sammenheng med slitet og alderen. Men, vertskapet fortjener blomster fra kommunen for alt det gode de har servert sine gjester midt på vidda til sikkert mange tusner. 

Stedet bør bestå som et unikum til beste for alle sultne etterkommere. 

Takk for utrolig god mat! 

Richard Kollstrøm 

Reserve rørosing. 

Powered by Labrador CMS