Inviterer til cup:

– Ta en pause fra juleribba

GLEDER SEG: Denne knippet av junior- og seniorspillere fra Røros gleder seg til en fartsfylt fotballdag i Verket Røros 27. desember. Fra venstre Marius Larsen, Normann Aspaas, Konrad Aspaas, Pavlo Loza, Albert Uglem Trondsen og Espen Feragen.

De garanterer breddefotball av beste sort, med skikkelig trøkk og høy underholdningsverdi.

Publisert

– Ta en pause fra juleribba og ta turen til Verket Røros 27. desember, oppfordrer rørosingene og inviterer nok en gang til fotballfest midt i jula. 

I flere tiår nå har fotballcup på Røros vært en juletradisjon både spillere og publikum setter stor pris på. Bak RørosBankens julecup står Røros’ juniorlag og seniorlag for herrer. Flere av disse spillerne vil også bli å se i aksjon på julecupen, men da som spillere på helt andre lag.

Vennskapelig fight

– Dette er en typisk vennegjengcup, der det stiller lag fra hele regionen, fra Gauldalen i nord til Alvdal i sør, og mange lag har også spillere som kommer langveisfra. Noen spillere er aktive, andre har egentlig lagt opp og enkelte har vel kanskje aldri kommet ordentlig i gang, ler Røros-karene og slår fast at det er nettopp dette som er så artig med julecupen på Røros. 

– Målet er å ha det skikkelig gøy, men samtidig er det jo ingen tvil om at det blir en del tøffe dueller i løpet av denne dagen, og prestisje står på spill. Det hører liksom med, humrer de. 

Flere påmeldinger allerede

Arrangementskomiteens Monica Knutsen opplyser om at cupen er for spillere født i 2008 eller tidligere, og det er både dame- og herreklasse. I tillegg til premie, heder og ære til vinnerlagene, premieres også topp-skårerne i begge klassene. Og påmeldingene, de har allerede begynt å komme. 

ARRANGØRER: Julecupens arrangementskomite er på ballen. Fra venstre: Jørn Engzelius, Marie Bakås, Trond Morten Gløtheim og Monica Knutsen.

– Vi har flere lag på lista allerede. Påmeldingsfrist er tirsdag 5. desember, og det er lurt å være tidlig ute med påmelding, for vi har et tak på antall lag i hver klasse, forteller Knutsen og legger til at info om påmelding og reglement er å finne ved å søke på «Rørosbankens julecup» på Facebook

Fotballfest for alle

Arrangørene ønsker alle, både publikum og spillere, hjertelig velkommen til Verket tredje juledag. 

– Jeg vil vel si at du ikke engang trenger å være spesielt fotballinteressert for å ha det gøy i Verket denne dagen. Vi byr på en fartsfylt cup der du treffer mye folk og får god underholdning. Mat får du kjøpt og speakeren loser oss gjennom hele rekka av kamper, så her blir det ikke et kjedelig øyeblikk, sier Monica Knutsen.

Powered by Labrador CMS