Har avdekket skader på flaskehalser:

Kaller tilbake flere typer drikke på glassflaske

TILBAKEKALLES: Disse flaskene tilbakekalles.

Ringnes kaller tilbake flere typer drikke på glassflaske.

Publisert Sist oppdatert

Det opplyser bryggeriet sjøl i en pressemelding onsdag. 

– Av hensyn til sikkerheten til våre forbrukere har vi ikke noe annet valg enn å tilbakekalle produktene som er tappet på denne flasketypen, sier kvalitetssjef i Ringnes, Anett Christensen.

Det har blitt oppdaget avvik på i alt ni av 11,8 millioner flasker i 2023. 

Det er skader på flaskehalsene som er årsaken til tilbakekallinga. 

Skadene på flaskene er synlig etter åpning.

– Forbrukere skal derfor ikke være bekymret for at de kan ha drukket av en skadet flaske uten at dette er oppdaget, sier Christensen.

Produktene er til tross for tilbakekallinga tilgjengelige på andre typer beholdere. 

– Veldig leit

– Å måtte trekke tilbake glassflaskene er selvfølgelig veldig leit og noe vi beklager på det sterkeste. Men viktigere enn alt annet er sikkerheten til forbrukerne, sier kommunikasjonssjef i Ringnes, Nicolay Bruusgaard, og legger til: 

– Vi vet at glassflaska står høyt hos mange, men kan garantere at innholdet er det samme om julebrusen kommer fra glassflaska eller de andre formatene. 

Produktene dette gjelder er Dahls Julebrus, Dahls julebrus Lett, Hamar & Lillehammer julebrus, Hamar & Lillehammer julebrus Lett, Mozell Eplemost og Tou Eplemost.

For spørsmål om de aktuelle produktene, blir kundene oppfordret til å ta kontakt med Ringnes' forbrukerkontakt på telefonnummer 22069500 eller e-post forbrukerkontakt@ringnes.no.

Powered by Labrador CMS