I år trenger flere hjelp: Slik kan man bidra

FRIVILLIGE: Linn-Kristin Bukkvoll og Marita Bakås Gjersvold forteller i denne podkasten om aktiviteten til 'En hjelpende hånd, Fjellregionen'. Begge de to er frivillige, akkurat som alle andre i organisasjonen. Alt som samles inn går direkte til de som trenger hjelp.
FRIVILLIGE: Linn-Kristin Bukkvoll og Marita Bakås Gjersvold forteller i denne podkasten om aktiviteten til "En hjelpende hånd, Fjellregionen". Begge de to er frivillige, akkurat som alle andre i organisasjonen. Alt som samles inn går direkte til de som trenger hjelp.

Stadig flere ber om hjelp fra En hjelpende hånd, Fjellregionen, samtidig blir den veldedige organisasjonen stadig bedre kjent. Flere bedrifter og privatpersoner bidrar for å hjelpe andre.

Publisert

I fjor bistod En hjelpende hånd, Fjellregionen i underkant av 60 husstander med nødvendigheter under juleutdelinga. I år har utviklinga gått feil vei slik at enda flere trenger hjelp. Heldigvis bidrar stadig flere bedrifter og privatpersoner med midler. Tidligere i år donerte konserten «En hjelpende tone» på Alvdal 50.000 kroner, og Jonstad Auto, også på Alvdal, donerte 20.000 kroner etter en auksjon. En hjelpende hånd, Fjellregionen får i år Røros kommunes frivilligpris, en pris som gjør organisasjonen enda mer etablert og kjent i regionen.

Under hører du en podkast med Linn-Kristin Bukkvoll og Marita Bakås Gjersvold, der vi blant snakker om den økonomiske situasjonen til folk i regionen,  om selve organisasjonen, pengegavene, hva folk kan bidra med og behovene de har nå før jul.

Powered by Labrador CMS