Nok en trafikkulykke i Holtålen, langs fv. 30:

– Forholdene er en skandale

MÅLER: Brann og redning måler spordybden på ulykkesstedet.

Nok en gang har det smelt. Politiet meldte lørdag klokka 14:10 om en trafikkulykke mellom to personbiler på fv. 30 sør for Haltdalen. Det er andre gang på like mange dager det meldes om trafikkulykke i Holtålen. Flere peker på dårlig veivedlikehold som årsaken.

Publisert Sist oppdatert

Oppdatering 17:46:

Oppdatering 16.30:

Opprydning pågår på stedet. Både brannvesenet, ambulanse og legebil har vært innom ulykkesstedet. Den første ambulansen forlot stedet etter kort tid. Det meldes om kun lettere skader. Antall personer involvert i ulykken er ukjent.

Les også:

Foto: Marius Haugan Lillegjære
Foto: Marius Haugan Lillegjære
Foto: Marius Haugan Lillegjære
Foto: Marius Haugan Lillegjære

I Haltdalen kjører én og én bil opp på gangfeltet for å komme forbi ulykkesstedet mens ambulansepersonell og brann gjør jobben sin i veibanen. En av dem som venter på tur er Tore Reppe Fætten. Han er tydelig når det kommer til årsaken bak ulykkene.

– Det er en skandale hvor dårlige kjøreforholdene er. Dette er ikke den første ulykken langs fylkesveg 30, og det blir garantert ikke den siste, sier Fætten oppgitt.

TYDELIG: Tore Reppe Fætten var én av flere bilister som ble stående ved ulykkesstedet. Han er tydelig på hva som er årsaken til at vi har hatt to ulykker på like mange dager i Holtålen.

Fjell-Ljom har mottatt flere tips fra bilister som har kjørt strekningen.

- Det var veldig sporete og glatt hele vegen mellom Singsås og Glåmos, sier en av tipserne, som kjørte forbi ulykkesstedet for en times tid siden.

Vei- og kjøreforholdene blir også bekreftet av vår journalist på stedet.

– Jeg kan bekrefte at det er glatt og sporet. Forholdene er som folket har sagt hele tida, sier han.

Veien er stengt i én kjøreretning ved ulykkesstedet og blir sannsynligvis det en stund framover.

Powered by Labrador CMS