Olaug Astri Skjelfjord til minne

Olaug Astri Skjelfjord

 

Publisert

Det var med stor sorg vi i Røros Janitsjarorkester mottok beskjeden om Olaugs bortgang. Hun har i mange år vært en viktig og meget dyktig musiker i korpslivet på Røros.

Olaug har traktert sitt instrument, som var baryton-saxofon, på høyt nivå. Hun har spilt en viktig rolle for oss i Røros Janitsjarorkester, med sine stødige, rene og flotte toner. I tillegg til å være aktiv i janitsjaren var Olaug også medlem i Røros Storband og hun sviktet aldri den ene for den andre. Hun var dedikert og ansvarsfull slik vi kjente henne.

Det har vært en glede for oss å ha med Olaug på korpsøvelser, turer og andre arrangementer der musikk, spilleglede og sosialt samvær har stått i førersetet. I sin lange fartstid som musikant har det blitt mange arrangementer, og vi har mang en gang latt oss imponere av den dyktige musikeren som Olaug var. Olaug var både inkluderende og direkte og det var derfor veldig lett å omgås henne. Hun hadde omsorg for de som trengte det, hun så alltid mulighetene, var alltid i godt humør og ofte med en spontan men likevel gjennomtenkt kommentar som skapte god stemning.

Denne vinteren måtte Olaug melde pass for deltagelse på øvelser og opptredener, men meldte at hun hadde et håp om å komme sterkere tilbake. Slik gikk det dessverre ikke, og hennes bortgang medfører et stort savn for oss i Røros Janitsjarorkester.

Vi vil minnes Olaug for den dyktige og stødige musikeren hun var.

Tusen takk for de gode, hyggelige stundene og de flotte tonene.

Hild Mari Kvikne og Mona Waldahl Slettum, på vegne av Røros Janitsjarorkester

Powered by Labrador CMS