Kjøkkensjefens oppmuntrende grilltips:

– Du trenger ikke engang kunnskap

Kjøkkensjef Roger Sundt Gravseth ved Unicare på Røros holder en foliepakke med laks og grønsaker i hånda.
RESTEMAT: – Legg restematen på grillen, da får du en god middag samtidig som du sparer penger, oppfordrer kjøkkensjef Roger Sundt Gravseth ved Unicare Røros.

Du trenger verken handle inn, følge oppskrifta eller å ha en grill for å lage sommerens grillmat, ifølge kjøkkensjef Roger Sundt Gravseth.

Publisert

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud. Se alle abonnementer her.

5 uker for
5 kroner

5,-

KJØP

Digital
1 måned

140,-

KJØP

Digital
3 måneder

450,-

KJØP

Komplett
1 år

1690,-

KJØP

Powered by Labrador CMS