Gratiskonsert for ungdommer på Ungdommens Hus:

Inviterer die Jugendlichen til Das Body

LIVE: Das Body opptrer live. Nå kan du oppleve dem live.
LIVE: Das Body opptrer live. Nå kan du oppleve dem live.

Ungdommens Hus på Røros inviterer ungdommen til gratiskonsert med indiepop-visjonærene Das Body torsdag 1. februar. 

Publisert

Nederst i artikkelen ser du musikkvideoen til låta "One night woman".

«Indiepop-kvartetten Das Body kommer innom oss på sin plateslipp-turné og det er så kult at første konsert ut skjer på Røros! Vi ønsker alle musikkelskende aldre med sansen for fantastisk livemusikk velkommen innom oss!» skriver Ungdommes Hus i en pressemelding.

Konserten med Das Body er gratis for alle under 18 år. Er du voksen må du bidra med noen kroner i kassa.

– Dette blir første konsert på Ungdommens Hus Røros i år, og vi starter med en skikkelig godbit når Das Body kommer på besøk. Det er stas at bandet starter sin plateslipp-turne hos oss, sier Ove Testad, avdelingsleder på Ungdommens hus og legger til at konserter på klubben er for "alle musikkdiggende aldre".

– Vi spår at snart er dette bandet på alles musikklepper i Norge, og det skal ikke forundre oss at det blir en spellemann-nominasjon. Et band av internasjonalt kaliber, rett og slett! Vi håper mange tar turen innom klubben og støtter opp om gode konsertopplevelser og artistene vi vil alle skal høre i levende live, fortsetter Testad.

Albumet i sin helhet kommer i 2024 og er basert på singlene som har kommet i år.

I pressemeldingen fra Ungdommens Hus står det videre:

Bandet ble umiddelbart booket til Øyafestivalen, by:Larm og SXSW i sitt første år som band i 2018. Etter dette brakdebuterte de med EP-en «Das body» og ble signert på Fat Possum i USA. 

I 2020 slapp de sitt fantastiske debutalbum, med produsent Jorge Elbrecht bak spakene – mannen som blant annet har produsert Ariel Pink og Sky Ferreira. Låta «Against the Glass» som raskt ble plukket opp av NRK P3, har elementer fra ny RnB, men også fra mystiske ikoner som for eksempel Prince. Samtidig holder de på sin såkalte «Nordic oddpop»-stil med Ellie Lindens eksentriske tilstedeværelse i sentrum. 

I oktober i år kom «No love will shine on me» til strålende tilbakemeldinger fra kritikerne, etterfulgt av «You look so pretty when you’re on your knees» som kom for bare noen dager siden. Som Gorilla vs bear skrev om sitt nye favorittband etter å ha sett dem live på SXSW er det nesten umulig å fange deres live-energi på tape, men med god hjelp fra ringreven Erlend Mokkelbost (Montée, JR Ewing) har de definitivt klart dette mesterstykket.

Powered by Labrador CMS