Ungdommens hus inviterer til konsert:

Bilde av bandet Centrum, gutter på 15 - 16 år, i regnvær og i et trangt smug
CENTRUM: Gjengen i Centrum spiller på Ungdommens hus på lørdag. De frontes av låtskriver Buster Løvdal Waagø (vokal og gitar), mens Jakob Moe spiller gitar, Silas Løvdal Waagø trakterer bassen, og Peder Klæbo på trommene.

Storm og Centrum på lørdag

Lørdag kveld inviterer Ungdommens hus til konsert. Da får du muligheten til å høre og se to unge band som presenterer rock, indie og metal.

Publisert Sist oppdatert

Rock og indie 

Bandet Centrum kommer fra Trondheim og består av fire unge gutter på 15 – 16 år. De spiller musikk preget av band som Green Day, Weezer og Oasis. De har allerede spilt på flere scener og fylte blant annet lokalet Isak i Trondheim. Bandet frontes av låtskriver Buster Løvdal Waagø med vokal og gitar. Videre er det Jakob Moe på gitar, Silas Løvdal Waagø på bassen, og Peder Klæbo på slagverk.

Bilde av Leo Davadi Sundli, ung gutt bak artistnavnet Storm, spiller metalcore
STORM: Leo Davadi Sundli som står bak artistnavnet Storm, er klar for å sette norsk metalcore på kartet.

 

Storm 

Norges ferske stortalent innen metal, Storm, komme også på konserten på lørdag. Leo Davadi Sundli som står bak artistnavnet, er klar for å sette norsk metalcore på kartet. Også han har allerede holdt flere konserter. Pressen har ikke spart på komplimentene, og det nordiske musikkmagasinet Gaffa hadde følgende å melde etter Storm slapp sin første singel fra den kommende EP-en; “Nå har også metalverdenen fått sitt eget norske vidunderbarn i den 13 år gamle Storm.” 

Han henter inspirasjon fra band som Bring Me The Horizon, Falling in Reverse, Motionless in White og Yungblud. 

Powered by Labrador CMS