Veteranen Andre ble Årets spiller

FIKK PRIS: Her ser vi Årets spiller 2023 på Brekken-laget, Andre Søtvik Klokkervoll med prisen i hånda, og sier noen velvalgte ord til tilhørerne. Foto: Privat

Kaptein Andre Søtvik Klokkervoll er kåret til Årets spiller i Brekken.

Publisert Sist oppdatert

Kveldens høydepunkt på årsfesten for Brekken fotball sist helg er kåringa av Årets spiller. 60 stemmer ble avgitt, deriblant av spillerne sjøl.

Da fotballformann Steinar Tamnes hadde registrert alle stemmene, ble lagets kaptein Andre Søtvik Klokkervoll ropt frem til scena som Årets Spiller.

33-åringen har tilbragt 15 år i Brekken-trøya, og han har vært «en potet» og spilt på de fleste plasser etter trenerens ønske.

– Andre fikk desidert flest stemmer, og er således en verdig vinner, opplyser sportslig leder Per Inge Sjøvold i Brekken idrettslag.

 Tradisjon i 50 år

Årsfesten for Brekken fotball er en tradisjon som har funnet sted i 50 år, og den markerer slutten på sesongen.

– Festen er fortsatt populær, men det skal sies at i de senere åra har deltagelsen vært synkende. Kanskje har spillerne og styret fortjent et bedre oppmøte? Spør Sjøvold.

I år var en festkledd spillergruppe nesten fulltallig, og totalt har 29 spillere akslet Brekken-drakten i år.

Andreplass

– Det er imponerende, og sammen har disse sammen med styre og støtteapparatet levert en veldig god sesong, sier Sjøvold.

Tabellen viser andreplass rett bak Leik.

– Laget fra Hølonda vant deretter KM-tittelen blant alle de seks avdelingsvinnerne, så det betyr at vår avdeling var den sterkeste, ifølge Sjøvold.

Sammen med et 30-talls gjester, så ble det en vellykket fotballfest.

Toppscorer Thomas Sjøvold med sine 25 seriemål, var blant de få av spillerne som ikke var til stede.

Powered by Labrador CMS