– Vi kan ikke stanse utviklingen av Røros ved å sette vedtatte planer til side

Rob Veldhuis (H) Foto: Nils Kåre Nesvold
Rob Veldhuis (H) Foto: Nils Kåre Nesvold

– Uforutsigbarhet vil bidra til at de som i utgangspunkt ønsker å utvikle og investere i kommunen vår ser på andre muligheter og vil velge bort Røros og investere andre steder, skriver Rob Veldhuis (H).

Publisert

Dette er et leserinnlegg. Meninger i teksten står for skribentens regning.

Røros Høyre ønsker å avskaffe boplikt. Vi ønsker heller å legge til rette for bolyst.

Vi ønsker å oppfordre hytteeiere til å bruke mest mulig tid på Røros. Vi mener at terskelen for «å prøvebo» da blir lavere, noe som kan føre til permanent bosetting. Målet er flere innbyggere.

Vi skal være forutsigbar, både for de som ønsker å utvikle samfunnet vårt og for de som har en gründer i seg. Vi kan ikke stanse utviklingen av Røros ved å sette vedtatte planer til side, det er ikke bra for Røros sitt omdømme. Uforutsigbarhet vil bidra til at de som i utgangspunkt ønsker å utvikle og investere i kommunen vår ser på andre muligheter og vil velge bort Røros og investere andre steder. Vi snakker rett og slett om at den manglede forutsigbarheten fort kan bli vurdert som en politisk risiko. Det har vi ikke råd til!

Røros Høyre fortsette å satse på rørosskole i sine budsjetter, akkurat som vi har gjort de siste 3 årene. Det handler om å ta ansatte og ikke minst elevene på alvor, de er tross alt framtiden vår.

Godt valg!

Rob Veldhuis, ordførerkandidat Røros Høyre

Powered by Labrador CMS