Faste Gunnarsen Grödt:

Matkunstner og historieformidler i praksis

STABBUR OG MATHISTORIE: Faste Gunnarsen Grödt er godt fornøyd med tilbakeføring av det gamle stabburet der han skal formidle mathistorien og selge egenprodusert mat.

Godt håndverk og historie er de viktigste ingrediensene til Faste Gunnarsen Grödt i Haltdalen. Det restaurerte gamle stabburet på gården skal være et sted der folk kan få vite om hele prosessen fra jord til bord i hvert eneste produkt.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er to år eller eldre. Noen opplysninger kan være utdaterte.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud. Se alle abonnementer her.

5 uker for
5 kroner

5,-

KJØP

Digital
1 måned

140,-

KJØP

Digital
3 måneder

450,-

KJØP

Komplett
1 år

1690,-

KJØP

Powered by Labrador CMS