Deler opplevelsene fra Ukraina-turen:

– Det er en inspirasjon til å yte enda mer

TAKKER: Per Ludvig Engesæter, til venstre, og Ole Jørgen Kjellmark kjørte selv bilene og utstyret til Dnipro i Ukraina, men de legger vekt på all. hjelpen de har fått både i forkant og underveis. De retter en stor takk til alle som har bidratt.

For kort tid siden kom Per Ludvig Engesæter og Ole Jørgen Kjellmark tilbake til Norge og Røros etter turen til Dnipro i Ukraina. Her hører du en podkast om opplevelsene de hadde før og under turen.

Publisert

– Turen var en inspirasjon til å yte enda mer. Vi to har ikke anstrengt oss så veldig mye for å få gjennomført dette, selv om det har gått med mange timer. Men nå har jeg blitt veldig bevisst på hva de trenger, og jeg kommer til å ofre mye tid framover på å få mer hjelp nedover, sier Kjellmark til nikk fra Engesæter.

I podkasten under hører du mer fra både Kjellmark og Engesæter. Det kan nevnes at turen til Ukraina var på vegne av Røros Rotaryklubb. De kjørte med to biler, én varebil og én ambulanse, begge fulle av utstyr, som skulle settes igjen bare noen mil fra fronten. De er allerede i gang med planleggingen av en ny tur, og du hører om det og mye mer i podkasten under.

Powered by Labrador CMS