SOM DEN ER: Interiøret ved Peder Hiort Mathus blir omtrent som det er i dag. Derimot skal menyen endres vesentlig, og de yngre kundene skal få mye mer oppmerksomhet. Jan Idar Slettan fra Tynset har fått ansvaret med dette arbeidet. Foto: Morten Haugseggen
SOM DEN ER: Interiøret ved Peder Hiort Mathus blir omtrent som det er i dag. Derimot skal menyen endres vesentlig, og de yngre kundene skal få mye mer oppmerksomhet. Jan Idar Slettan fra Tynset har fått ansvaret med dette arbeidet. Foto: Morten Haugseggen

Peder Hiort Mathus blir familierestaurant:

Jan Idar Slettan ansatt som daglig leder

I forbindelse med ombyggingen ved Bergstaden Hotel får også Peder Hiort Mathus en ny rolle. Fokuset skal framover være rettet mot familiekundene.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud. Se alle abonnementer her.

5 uker for
5 kroner

5,-

KJØP

Digital
1 måned

140,-

KJØP

Digital
3 måneder

450,-

KJØP

Komplett
1 år

1690,-

KJØP

Powered by Labrador CMS