SOM DEN ER: Interiøret ved Peder Hiort Mathus blir omtrent som det er i dag. Derimot skal menyen endres vesentlig, og de yngre kundene skal få mye mer oppmerksomhet. Jan Idar Slettan fra Tynset har fått ansvaret med dette arbeidet. Foto: Morten Haugseggen
Peder Hiort Mathus blir familierestaurant:
Jan Idar Slettan ansatt som daglig leder
I forbindelse med ombyggingen ved Bergstaden Hotel får også Peder Hiort Mathus en ny rolle. Fokuset skal framover være rettet mot familiekundene.Jan Idar Slettan om jobben som daglig leder ved Peder Hiort MathusABLEGØYER: Ut av det blå finner Jan Idar Slettan fram en ballong, blåser den opp og lager en slik forferdelig skrikelyd. Det ser ut som lederne ved Bergstadens Hotell har valgt rett person for jobben med å skape en familierestaurant på Peder Hiort Mathus. I lydopptaket over hører du mer fra Jan Idar om planene for restauranten. Ingen ballonger er med på lydopptaket - heldigvis.
5 uker for
5 kroner
5,-
KJØP
Digital
1 måned
120,-
KJØP
Digital
3 måneder
450,-
KJØP
Komplett
1 år
1500,-
KJØP