Både kjøkkensjef og daglig leder slutter

SLUTTER: David Haahr og Monica Hägglund Langen, i bakgrunnen, skapte restauranten de sa de savnet i Røros sentrum. Nå er det slutt for dem begge.

Både kjøkkensjef og daglig leder i Grillhuset Røros AS slutter i jobben etter ganske nøyaktig to år.

Publisert

Daglig leder Monica Hägglund Langen informerer på sin egen Facebook-side om at hun slutter. 

– Et innholdsrikt kapittel nærmer seg slutten. David og jeg sa opp våre stillinger ved Grillhuset før nyttår og jobber ut mars, skriver Hägglund Langen i statusoppdateringen sin på Facebook.

Vi stilte Hägglund Langen tre spørsmål via e-post: Kan du si noe om hvorfor du slutter, hvordan har drifta gått og hva skal du gjøre videre? Hun svarer kortfattet og innleder med å si at hun i hovedsak ikke kan svare på spørsmålene.

– Jeg slutter fordi jeg er ferdig her og jeg har ikke bestemt meg for hva jeg skal videre. Men jeg skal prøve å godkjenne redningshund til sommeren og arbeider med en master i strategi og ledelse, skriver Hägglund Langen og legger til at spørsmål om økonomi bør rettes til styreleder.

Kjell Magnus Krogh er styreleder i Grillhuset Røros AS og ønsker ikke å si noe om hva som skjer videre for bedriften.

– Vi har ingen konkrete planer for hva som skjer videre framover per nå, men vi har styremøte neste uke og kan si mer etter det, opplyste han til Fjell-Ljom onsdag kveld.

Powered by Labrador CMS