– Med Isak ved roret også i de neste fire årene, sikrer vi at alle blir hørt

Bilde av ordfører Isak Veierud Busch (Ap).
Røros Isak V. Busch (Ap).

Elin S.Tamnes og Reidun Paula Blomli, listekandidater Røros Arbeiderparti skriver om hvorfor de mener at velgere bør stemme på Isak V. Busch (Ap). 

Publisert

Stem på Isak! 

Nå i disse valgtider, passer det bra å kikke litt bakover. I partiprogrammet til Røros Ap for fire år siden står det at en stemme til arbeiderpartiet er en stemme på et samfunn der hver av oss skal ha muligheten til å leve gode liv, i små og store felleskap. Røros Ap ville den gangen - som nå - ha et samfunn basert på frihet, solidaritet og like muligheter for alle. 

Vi ønsker at Røros kommune skal være en god kommune å bo i for alle, uansett alder og livssituasjon. Røros Ap vil fortsette jobben for tilflytting, vekst og flere arbeidsplasser. I krevende tider er dette enda viktigere enn før. Vi skal fortsatt jobbe for den unike kombinasjonen av et urbant og levende bysentrum der det skjer masse spennende gjennom året, og samtidig det fine småsamfunn-preget, der de fleste kjenner hverandre og det er trygt å vokse opp. 

Dette skal vi utvikle videre også i de neste fire årene. Dette gjør vi blant annet ved å legge til rette for og stimulere til næring og ved å tilrettelegge for aktivitet og kulturliv i hele Røros Ap sa i 2019 at vi ville realisere en sentrumsbarnehage i den kommende fireårsperioden. Den er ikke realisert, men prosessen er endelig godt i gang. 

Vi sa også at vi ønsket et folkebibliotek i Røros sentrum. Dette åpnes nå i høst. Dette et bare noen eksempler. Vi er i gang med SÅ mye positivt, og ved Isak ved roret som ordfører også i de neste fire årene, sikrer vi at alle blir hørt. Isak bidrar betydelig til det gode samarbeidsklimaet vi har hatt i kommunestyret og formannskapet. Slik finner man gode løsninger, også på tvers av partitilhørighet. 

Stem Arbeiderpartiet, godt valg! 

Elin S.Tamnes og Reidun Paula Blomli, 

listekandidater Røros Arbeiderparti 

Powered by Labrador CMS