LAGER NYTT PRODUKT: Restråstoffer hos småskalaprodusenter skal bli til et nytt dessertprodukt. Anita Galåen har tatt initiativ til og styrer prosjektet mens Rørosregionen Næringshage har fått i oppdrag å fasilitere og dokumentere prosessen. Her fra den første workshopen i Trevarefabrikken med bl.a. Sandra Masaitiene og Heidi Haugen Fra Galåvolden Gård, Tone Mjelvær Ruud og Olin Steinsvik fra næringshagen, Lars-Eric Granqvist fra Rørosmeieriet, Ingrid Bakken fra Nordli gård. Anita Galåen sitter nærmest kamera med ryggen til. Foto: Trond Haugan Foto: Trond Haugan
Tømte tre tonn eggehvite i sluket:
– Nå vil hun lære hele landet å bruke rester
Et nytt samarbeid mellom lokalmatprodusenter skal skape et nytt, smakfullt produkt. Målet er at erfaringene skal kunne brukes over hele landet.
Denne artikkelen er to år eller eldre. Noen opplysninger kan være utdaterte.
5 uker for
5 kroner
5,-
KJØP
Digital
1 måned
140,-
KJØP
Digital
3 måneder
450,-
KJØP
Komplett
1 år
1690,-
KJØP