LAGER NYTT PRODUKT: Restråstoffer hos småskalaprodusenter skal bli til et nytt dessertprodukt. Anita Galåen har tatt initiativ til og styrer prosjektet mens Rørosregionen Næringshage har fått i oppdrag å fasilitere og dokumentere prosessen. Her fra den første workshopen i Trevarefabrikken med bl.a. Sandra Masaitiene og Heidi Haugen Fra Galåvolden Gård, Tone Mjelvær Ruud og Olin Steinsvik fra næringshagen, Lars-Eric Granqvist fra Rørosmeieriet, Ingrid Bakken fra Nordli gård. Anita Galåen sitter nærmest kamera med ryggen til. Foto: Trond Haugan Foto: Trond Haugan
LAGER NYTT PRODUKT: Restråstoffer hos småskalaprodusenter skal bli til et nytt dessertprodukt. Anita Galåen har tatt initiativ til og styrer prosjektet mens Rørosregionen Næringshage har fått i oppdrag å fasilitere og dokumentere prosessen. Her fra den første workshopen i Trevarefabrikken med bl.a. Sandra Masaitiene og Heidi Haugen Fra Galåvolden Gård, Tone Mjelvær Ruud og Olin Steinsvik fra næringshagen, Lars-Eric Granqvist fra Rørosmeieriet, Ingrid Bakken fra Nordli gård. Anita Galåen sitter nærmest kamera med ryggen til. Foto: Trond Haugan Foto: Trond Haugan

Tømte tre tonn eggehvite i sluket:

– Nå vil hun lære hele landet å bruke rester

Et nytt samarbeid mellom lokalmatprodusenter skal skape et nytt, smakfullt produkt. Målet er at erfaringene skal kunne brukes over hele landet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er to år eller eldre. Noen opplysninger kan være utdaterte.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud. Se alle abonnementer her.

5 uker for
5 kroner

5,-

KJØP

Digital
1 måned

140,-

KJØP

Digital
3 måneder

450,-

KJØP

Komplett
1 år

1690,-

KJØP

Powered by Labrador CMS