LAGER NYTT PRODUKT: Restråstoffer hos småskalaprodusenter skal bli til et nytt dessertprodukt. Anita Galåen har tatt initiativ til og styrer prosjektet mens Rørosregionen Næringshage har fått i oppdrag å fasilitere og dokumentere prosessen. Her fra den første workshopen i Trevarefabrikken med bl.a. Sandra Masaitiene og Heidi Haugen Fra Galåvolden Gård, Tone Mjelvær Ruud og Olin Steinsvik fra næringshagen, Lars-Eric Granqvist fra Rørosmeieriet, Ingrid Bakken fra Nordli gård. Anita Galåen sitter nærmest kamera med ryggen til. Foto: Trond Haugan Foto: Trond Haugan
Tømte tre tonn eggehvite i sluket:
– Nå vil hun lære hele landet å bruke rester
Et nytt samarbeid mellom lokalmatprodusenter skal skape et nytt, smakfullt produkt. Målet er at erfaringene skal kunne brukes over hele landet.
5 uker for
5 kroner
5,-
KJØP
Digital
1 måned
140,-
KJØP
Digital
3 måneder
450,-
KJØP
Komplett
1 år
1690,-
KJØP