Underkjølt regn på fv. 30:

Glatt føre mellom Singsås og Røros

ILLUSTRASJON: Nesvollbakken er et problemområde når det blir glatt. Om det har kommet underkjølt regn her, er fortsatt usikkert. Tips oss gjerne hvis du har informasjon om føret på fylkesvei 30. Bildet er fra fra en tidligere vinter.

Det meldes om glatt veibane på fylkesvei 30 mellom Singsås og Røros. Vegtrafikksentralen for Trøndelag og Møre og Romsdal melder at biler er ute og salter.

Publisert Sist oppdatert

– Det er strødd her én gang allerede, men det har kommet underkjølt regn oppå, så det er såpeglatt her, sier en tipser, som akkurat har passert Ålen, til Fjell-Ljom.

Vedkommende forteller at det har vært slik på store deler av strekningen mellom Singsås og Ålen sentrum. På Vegtrafikksentralen for Trøndelag og Møre og Romsdal bekrefter trafikkoperatør Per Slaatsveen informasjonen fra tipseren.

– Vi har fått inn tre tips. Ett om strekningen Singsås til Haltdalen og to fra Singsås hele veien til Røros. Vi varslet entreprenøren for en halvtime siden, så de er på vei for å salte. Vi kan ikke gi noen status for føret fra Haltdalen, men det kan nok tenkes at det er strødd tidligere og at det har kommet underkjølt regn oppå, og at det er derfor det må saltes, sier han.

Oppdatering klokka 21.25:

Tipser melder om greie kjøreforhold fra Ålen sentrum til Røros.

Har du tips om vei- og føreforholdene i Røros og Holtålen, send oss gjerne en e-post på redaksjon@fjell-ljom.no.

Powered by Labrador CMS