– Senterpartiets grønnkledte frontfigur pisket sammen troppene sine for å stemme mot landbruket

MOT LANDBRUKET: – Senterpartiets grønnkledte frontfigur hadde pisket sammen troppene sine for å stemme mot landbruket. Lurer på hva landbruks- og matministeren hadde sagt til det, skriver Toril Prytz Kverneng i dette leserbrevet.

I dette leserbrevet kommer Toril Prytz Kverneng med reaksjoner og kritikk mot politikerene som behandlet saken om Fruhaugen under gårsdagens kommunestyre. 

Publisert Sist oppdatert

Dette er et leserinnlegg. Meninger i teksten står for skribentens regning.

Stor takk til de tolv som hadde skjønt hva Fruhaugen dreier seg om, nemlig landbruk, livskvalitet og respekt for bygdefolket. 

For en som vanligvis ikke går på kommunestyremøter, ble det på mange måter en interessant kveld. Aller mest interessant var det at Senterpartiets grønnkledte frontfigur hadde pisket sammen troppene sine for å stemme mot landbruket. Lurer på hva landbruks- og matministeren hadde sagt til det. 

Det var også relativt oppsiktsvekkende at Fruhaugen ble beskrevet som kommunens minst betente hytteområde. Kall meg gjerne ignorant, men hvor er de mer betente, Kjellmark?

Tiltakshaver på bakerste rad var sikkert glad, men kanskje ikke spesielt overrasket ettersom resultatet muligens var kjent på forhånd. Til slutt en ekstra honnør til Høyres representant Trønnes. Du skal være tøff for å marsjere i utakt med gutteklubben grei og andre ringrever, spesielt hvis du er ung og kvinne attpå til.

Galåen, 23.06.23

Toril Prytz Kverneng

Dette svarer Guri Heggem (Sp) på kritikken:

– Det eneste jeg vil si er at dette igjen er et eksempel på hvor ødeleggende en slik sak er for et lite bygdesamfunn, sier hun.

Powered by Labrador CMS