Novellesamlingen «Brytninger» og forfatter Tonje A. Lissandrin:

Fra Røros til Venezia, fra forsker til forfatter

REISE: Novellesamlingen 'Brytninger' bygger på de mange interessene og erfaringene til forfatter Tonje A. Lissandrin. Akkurat i denne boka er ikke Røros noe sentralt emne, men hun har et nært forhold til bergstaden. Til høyre et bilde fra Bergmannsgata i 1979.
REISE: Novellesamlingen "Brytninger" bygger på de mange interessene og erfaringene til forfatter Tonje A. Lissandrin. Akkurat i denne boka er ikke Røros noe sentralt emne, men hun har et nært forhold til bergstaden. Til høyre et bilde fra Bergmannsgata i 1979.

Forfatter Tonje A. Lissandrin har hatt en interessant reise. Fra Røros til Venezia, fra forsker til forfatter. Vi snakker om både reisene, hennes nye bok, «Brytninger», og hvordan de har påvirket hverandre.

Publisert

I podkasten under snakker vi med forfatter Tonje A. Lissandrin om hennes nyeste bok, Brytninger. Novellesamlingen inneholder 20 korte historier full av forfatterens egen personlighet, erfaringer og kunnskap. Fra dissekering i Venezia på 1500-tallet, via kjøpesenter i Norge til vampyrer. Med historiene som bakteppe snakker vi om Lissandrins vei fra Røros til Venezia og fra jobben som forsker til valget om å bli forfatter.

Powered by Labrador CMS