Artist eller band fra rørosregionen?

Vi inviterer deg til å delta i direktesendt intimkonsert

MUSIKKLÅVEN: I fjor innviet Rune Alstad og Musikklåven dette konsertlokalet på Sundet i Røros. I år har han bygd et helt nytt studio og konsertlokale i førsteetasjen på låven, som skal brukes til både direktesendinger og live-opptak.

I samarbeid med Musikklåven inviterer Fjell-Ljom band og artister fra rørosregionen til å delta på en direktesendt intimkonsert i Musikklåvens studio og konsertlokale på Sundet i Røros.

Publisert Sist oppdatert

Tidspunkt for konserten: Torsdag 5. september 2024, klokka 18-22.

Sted: Musikklåven på Sundet i Røros

I podkasten under hører du mer om både konserten og studioet på Sundet.

I mai innviet Musikklåven sitt nye studio og konsertlokale på Sundet i Røros. Tanken med lokalet er å kombinere intimkonserter med direktesending og live-innspilling for senere distribusjon av musikken.

Fjell-Ljom skal samarbeide med Musikklåven om direktesending av intimkonserter i det nye konsertlokalet, og i den forbindelse skal vi arrangere en prøvekonsert for sjekk av teknisk utstyr. Til denne prøvekonserten ønsker vi band fra rørosregionen velkommen for å spille. Fjell-Ljom kommer til å sende konserten direkte på fjell-ljom.no, og Musikklåven kommer til å gjøre lydopptak av hele konserten. Konserten blir liggende åpent tilgjengelig hos Fjell-Ljom i etterkant. Etter konserten får alle deltakere både video- og lydfiler som fritt kan benyttes.

Er du interessert i å spille på konserten, sender du en e-post til redaksjon@fjell-ljom.no, og den må inneholde navn på band/artist, musikktype og antall medlemmer. Send gjerne med lenke til eksempler på musikken også. Søknadsfristen for å delta på konserten er 1. august 2024. Vi gjør oppmerksom på at vi kommer til å gjøre et utvalg dersom det blir mange søkere.

Endelig program og invitasjon til publikum blir offentliggjort i siste halvdel av august.

Powered by Labrador CMS