Kjetil Reinskou er avdelingsleder for personmarked i Rørosbanken.
Kjetil Reinskou er avdelingsleder for personmarked i Rørosbanken.

Åtte tips til ferieøkonomien

Avdelingsleder for personmarked i Rørosbanken, Kjetil Reinskou, gir deg åtte tips til ferien.

Publisert Sist oppdatert

Finværet har allerede vært med oss i noen uker og nå står sommerferien rett foran oss – en sommerferie de aller fleste av oss skal bruke i Norge. Ferien er tid for å kose seg sammen venner og familie, nye opplevelser og å lade batteriene. Og selv om hygge, kos og opplevelser skal stå i høysete så er det viktig å ta hensyn til økonomien også. Alt for mange ender opp med godt opptrukket kredittkort eller ingen reserver etter en ferie som ble langt dyrere enn det en hadde tenkt. Så hvordan kan en unngå det. Her er åtte tips fra oss.

1. Bestem deg for hvor mye du skal bruke på ferien, og finn ut hvor mye av det som går med til overnattinger og reisekostnader. Da vet du hvor mye du har igjen til restaurantbesøk, opplevelser og andre innkjøp. Mange lager en egen feriekonto – da er det lett å se hvor mye du har igjen.

2. Skal du på biltur – kjøp inn en kjølebag som kobles til bilen. Selvsagt skal en innom restaurant og bakeri i ferien men hvis en ender opp med å kjøpe alle måltid ute så blir det dyrt. En kjølebag med pålegg og annet godt gir både bedre ferieøkonomi og som oftest sunnere feriemat.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud. Se alle abonnementer her.

Digital
1 måned

120,-

KJØP

Digital
3 måneder

450,-

KJØP

Komplett
1 år

1500,-

KJØP

Powered by Labrador CMS