Fortsatt 341 uten strøm:

Strømbrudd i Holtålen

STRØMBRUDD: 1364 kunder var uten strøm i Holtålen i følge Tensios strømkart. 350 kunder var også uten strøm i Midtre Gauldal

Det er mørkt for mange i Holtålen.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag morgen inntraff et stort strømbrudd i Holtålen. 1364 kunder var i starten uten strøm, ifølge Tensios strømkart. Strømbruddet inntraff 09.52, opplyste medievakt Tore Wuttudal hos Tensio.

Oppdatering klokka 12.55:

I følge Tensios strømkart er strømmen nå tilbake for alle kunder. 

Klokka 11.23 kommer Wuttudal med en oppdatering:

– Akkurat nå er 341 kunder uten strøm i Ålen sentrum, de øvrige kundene har vi klart å viderekoble. Det er kabelfeil i Ålen sentrum et sted, og vi jobber vi med feilsøking. De som fortsatt mangler strøm nå, må vente til vi har funnet kabelen, hvis vi ikke klarer å rute strømmen forbi i en midlertidig løsning, sier han.

Klokka 10.10 opplyste Wuttudal følgende:

– Jeg kan bekrefte at vi har et strømbrudd av ukjent årsak i Ålen og nordover. Det som gjøres fra vår side er at vi kobler om nettet der det er mulig så folk raskest mulig kan få tilbake strømmen. Samtidig sender vi ut folk for feilsøking, sier Wuttudal.

– Hvor lang tid må strømkundene regne med å være uten strøm?

– Det vil nok fort ta en times tid. Jeg regner med at noen vil få tilbake strømmen relativt fort, andre må kanskje vente et par timer eller mer. Jeg kommer med en ny oppdatering om en times tid, sier Wuttudal til Fjell-Ljom klokka 10.10

Powered by Labrador CMS