Lover penger, heder og ære:

– Vi oppfordrer spesielt unge til å delta

LOVER HEDER OG ÆRE: Styreleder i Fjell-Ljom, Jan Erik Øvergård, lover penger, heder og ære til vinneren av Fjell-Ljoms skrivekonkurranse.
LOVER HEDER OG ÆRE: Styreleder i Fjell-Ljom, Jan Erik Øvergård, lover penger, heder og ære til vinneren av Fjell-Ljoms skrivekonkurranse.

Fjell-Ljom arrangerer nasjonal skrivekonkurranse og styreleder Jan Erik Øvergård lover ut både penger, heder og ære til vinneren.

Publisert

Lokalavisa Fjell-Ljom er opptatt av å bidra til økt skrive- og leselyst.

– Derfor arrangerer vi en skrivekonkurranse der du selv kan velge sjanger helt fritt, sier Øvergård. 

Skriv hva du vil 

Du kan dermed skrive en skjønnlitterær tekst, en fortelling, et dikt, et meningsinnlegg om noe du brenner for, en prosatekst eller noe helt annet. Det eneste du må huske på er at du må holde deg til maks 2.000 ord og sende inn ditt bidrag senest 1. oktober. 

Unge skribenter 

– Konkurransen er åpen for alle, uansett hvor du bor, og vi oppfordrer spesielt unge til å delta, sier redaktør Nils Kåre Nesvold i Fjell-Ljom. 

Alle innsendte bidrag blir vurdert av en jury bestående av representanter for den lokale forfattergruppa i Røros-regionen og Fjell-Ljom. Vinneren offentliggjøres under åpningen av det nye biblioteket på Røros i høst. 

Premier 

– Vinneren får en gavesjekk på 20.000 kroner, og det vil vanke pengepremier til andre utvalgte bidrag, sier Nesvold. 

Alle vinnere vil bli høytidelig presentert i Fjell-Ljom. 

Send bidrag 

Vi ber om at du sender teksten din på e-post til Nils Kåre Nesvold i Fjell-ljom. 

– Har du en illustrasjon du mener egner seg, må du også gjerne sende med den. Husk å oppgi navn, adresse, alder og telefonnummer. Vi har allerede fått inn en del bidrag til konkurransen, og vi håper pengepremier, heder og ære frister mange til å bidra i skrivekonkurransen, sier Nesvold. 

Powered by Labrador CMS