Interiørdesigner Eva Merethe Vikhagen ved den nye kjøkkenutstillinga på Elon RørosEli Marie Jensen
Eva Merethe Vikhagen er avdelingsleder kjøkken, garderobe og bad hos Elon Røros. Hun har ti års erfaring innen interiørdesign, og med lokal tilstedeværelse kan Elon levere løsninger til de fleste rom i hus og hytter.
Kjøper du Nordandro-kjøkken hos Elon Røros, får du mer enn bare et nytt kjøkken. Du får kvalitet, funks-
jonalitet og personlig oppfølging fra første idé til ferdig resultat. Her legges det stor vekt på at kjøkkenet skal passe både din stil, dine behov, og sist, mens ikke minst, ditt budsjett.
Elon leverer to typer kjøkken: – Premiumkjøkken, som er et møbelkjøkken, kommer ferdig med ferdige moduler fra fabrikk i Tyskland. Modulene kommer med dører og skuffer ferdig påmontert og justert, og hullene til eventuelle håndtak er ferdig boret og gjort klare.
– Flexkjøkken, er et enklere flatpakkekjøkken fra fabrikk i Estland. Her klikker kunden sammen skrogene og skrur på plass skinner og hengsler til skuffer og dører selv.
Elon på Røros har et showroom på 120 kvadratmeter der kundene kan ta seg god tid til å få inspirasjon til sin kjøkken-drøm.Eva Haukdal
Elon Røros har et stort utvalg av blandebatterier, hvitevarer og annet tilbehør.Eva Haukdal
I tillegg til selve kjøkkenmøblene, har Elon Røros et stort utvalg av benkeplater, vasker, blandebatteri, hvitevarer og annet tilbehør fra en rekke leverandører.
Når du bestiller kjøkken, bad eller garderobe hos Elon Røros, får du alltid personlig service. Etter tegnetime, tegnes det forslag i 3D, slik at du kan se tegningen på skjerm og gjøre evetuelle endringer.
Normal leveringstid er stort sett fra fire til åtte uker på kjøkken. Bad og garderobe kommer ofte kjappere.
Jevnt fordelt mellom hus og hytter
– Har dere salgsmessig merka noe til dyrtida vi er inne i?
– Da vi starta kjøkkensalget i 2023 kom det et kjemperush og vi fikk det travelt. I 2024 flata det litt ut, mens i år har vi hatt veldig mye å gjøre igjen. Tidligere kom det mest hyttefolk i feriene og rørosinger på hverdagene. Men nå går det i hytter og hus om hverandre hele tiden, sier kjøkkeneksperten Vikhagen.