FIKK SPESIALITETSMERKET: Erik og Terje Lien fra Rørosbaker'n under Trøndersk Matfestival i 2017. Da fikk Rørosbaker’n overrakt Spesialitetsmerket fra stiftelsen Matmerk. Spesialitetsmerket er det offisielle merket for utvalgt lokalmat av høy kvalitet. Foto: Wil Lee-Wright
FIKK SPESIALITETSMERKET: Erik og Terje Lien fra Rørosbaker'n under Trøndersk Matfestival i 2017. Da fikk Rørosbaker’n overrakt Spesialitetsmerket fra stiftelsen Matmerk. Spesialitetsmerket er det offisielle merket for utvalgt lokalmat av høy kvalitet. Foto: Wil Lee-Wright

Et nytt selskap og to styreendringer

Den siste tiden er det opprettet et nytt aksjeselskap på Røros, og to selskap har gjort endringer i sine styrer.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud. Se alle abonnementer her.

5 uker for
5 kroner

5,-

KJØP

Digital
1 måned

120,-

KJØP

Digital
3 måneder

450,-

KJØP

Komplett
1 år

1500,-

KJØP

Powered by Labrador CMS