Johan Kjellmark AS og Støholen Entrepenør AS slår seg sammen: 

Blir ett stort regionalt selskap med 110 ansatte 

SAMMENSLÅING: De daglige lederne i selskapene som nå slår seg sammen til Kjellmark AS. Til venstre: Daglig leder i Støholen Entrepenør AS, Arne Støholen. Til høyre: Daglig leder i Johan Kjellmark AS, Trond O. Schjølberg.

Selskapene blir ett i løpet av april. 

Publisert

I løpet av april fusjoneres selskapene og blir til ett selskap, Kjellmark AS. Det nye firmaet vil telle 110 ansatte med en rekke prosjekter i hele Fjellregionen, Nord-Østerdalen og i Trondheim.

Dette kommer fram i en pressemelding mandag morgen. 

Støholen Entrepenør AS ble kjøpt opp av Johan Kjellmark AS i 2017. Selskapene fusjoneres for å stå bedre rustet i en konkurranseutsatt bransje. 

– Dette er et resultat av godt og målrettet arbeid, sier daglig leder i Kjellmark Trond Ole Schjølberg

Johan Kjellmark AS fylte 75 år i 2023, og er et veletablert firma på Røros og omegn. Støholen Entrepenør AS har en lang historie i Nord-Østerdalen. 

Det nye selskapet skal hete Kjellmark AS. 

«Nye Kjellmark AS vil ha base med ansatte i både Røros og Tynset, og slik være en sentral aktør i hele fjellregionen. Etter selskapssammenslåinga vil Kjellmark AS bli en mangfoldig entreprenørvirksomhet som bygger alt fra store næringsbygg, bygg i regi av kommuner og fylkeskommuner, til mindre prosjekter som bygging og rehabilitering av hus og hytter.», skriver de i pressemeldinga.

Powered by Labrador CMS