Blir NRKs mann på Røros:

– Dette blir som å dekke USA, bare uten gamle presidentkandidater, flytid og tropiske orkaner

NRK-MANN: Lars Os blir NRKs reporter ved det nye lokalkontoret på Røros. Han kommer fra en annen stilling i samme virksomhet.

NRK har ansatt Lars Os som sin Røros-reporter.

Publisert

NRK presenterer nyheten i ei pressemelding.

Lars Os har tidligere jobbet som NRKs korrespondent i USA. Nå skal han altså bli alibiet for rikskringkasterens nyhetsdegning i rørosregionen. Han kommer fra ei annen stilling i NRK – som visuell journalist ved hovedkontoret på Marienlyst.

– Dette blir som å dekke USA, bare uten gamle presidentkandidater, flytid og tropiske orkaner. Fjellregionen er en fantastisk plass, med mange gode og viktige historier. Nå får jeg muligheten til å fortelle til resten av Norge om alle de flotte folka som bor der jeg har vokst opp. Make bygda great again, sier Lars Os selv. 

– Vi er veldig glade for at vi får en svært dyktig, erfaren og kreativ journalist til vårt nyetablerte lokalkontor på Røros, sier nyhetssjef Amund Aune Nilsen i NRK Trøndelag. 

– Vi ønsker å dekke Røros og fjellregionen bedre og løfte flere saker herfra til et stort publikum. Vi gleder oss til Lars skal ta fatt på denne oppgaven, i det som er hans egne hjemtrakter. 

Os blir tilknyttet NRK Trøndelags kontor i Trondheim, men skal ha arbeidssted i Røros når han starter i jobben etter sommeren. Her har NRK inngått en avtale med lokalavisa Arbeidets Rett om leie av kontorplass.

Powered by Labrador CMS