NØK investerer i sol-, vind- og vannkraft, og Verket borer etter grønn energi:

Hva er Ren Røros' plan?

SAMARBEID? Var den felles presentasjonen på næringskonfen starten på økt samarbeid mellom NØK og Ren Røros? Fra venstre Kristian Holm, administrerende direktør i Ren Røros; Cecilie Arnemo Åsmul, daglig leder i NØK Fornybar; og Roar Aksdal, daglig leder i Verket Røros.

På Tynset og i resten av Nord-Østerdal har NØK Fornybar planer om nye vann-, vind- og solkraftverk. Verket på Røros borer etter grønn energi. Hvilken vei tar den nye kursen Ren Røros?

Publisert Sist oppdatert

Under næringskonferansen på Røros holdt Kristian Holm i Ren Røros og Cecilie Arnemo Åsmul i NØK Fornybar felles innlegg. Samtidig var samarbeid mantraet for konferansen. I denne podkasten snakker vi med Holm og Åsmul om muligheten for et samarbeid mellom de to konsernene. Vi snakker også om utviklingen av strømprisen, at NØK forsetter å investere i ny teknologi og kraftproduksjon mens Ren Røros har valgt en annen vei, vi snakker litt om vindkraft og mye mer. Roar Aksdal, daglig leder i Verket Røros, forteller om planene han har for bruk av grønn energi. Alt dette og mer hører du i podkasten under.

Powered by Labrador CMS