Verdens grøtdag:

– Ingen hokus pokus med grøt

Faste Grøt
GRØTENS DAG: Faste Gunnarson Grøt har gitt ut boka «Fra åbit te nattvol» med mathistorie og det Faste sjøl kaller «gammeloppskrifter» fra hele Cirkumferensen. I anledning grøtens dag, deler han gjerne et par oppskrifter fra boka.

23. oktober er grøtens dag. – Det er den eldste varmretten vi har her i landet og er god, mettende og billig mat, sier mathistoriker og gårdbruker Faste Gunnarson Grøt som her deler to av sine favorittoppskrifter.

Publisert

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud. Se alle abonnementer her.

Digital 5 uker for 5 kroner

5,-

KJØP

Digital
1 måned

140,-

KJØP

Digital
1 år

1500,-

KJØP

Powered by Labrador CMS