Nyheter fra Brønnøysundregistrene:

Mye lyd på gang

DON´T PANIC: Tore Meli (t.v) og John Arne Langen satser sammen i nyetablert selskap.

Det satses på lyd og musikk i både Holtålen og på Røros denne sommeren.

Publisert

På Røros er det nye selskapet Bergstaden lydservice as registrert. De skal blant annet levere tekniske lydtjenester tilknyttet underholdning og arrangement. Styreleder og daglig leder er Tore Meli, og John Arne Langen er styremedlem. 

Stensaas eiendom as har nytt styre. Johanne Stensaas er styreleder, Arnstein Stensaas og Håvard Kirkhus er styremedlemmer, mens Magne Strickert og Jan Harry Sorken er varamedlemmer. 

Også Stensaas reinsdyrsslakteri as har nytt styre. Johanne Stensaas er styreleder. Styremedlemmer er Magne Strickert, Jan Harry Sorken, Thu Sandbakken og Arnestein Stensaas. Varamedlemmer til styret er Gunnar Sorken og Sigrid Martine Jansen. 

Trøndelag tingrett har innstilt bobehandlingen til Vidunderlig as fordi boets midler ikke kan dekke omkostningene ved fortsatt behandling, og selskapet er dermed konkurs. Vidunderlig as er slettet fra foretaksregistreret. 

I Ålen er selskapet Kokko as nyregistrert. Daglig leder og styremedlem er Petter Øien, mens Magne Almås er styreleder. Formålet med selskapet er blant annet salg og formidling av levende musikk og andre musikkprodukter, samt utleie av rettigheter på provisjonsbasis. 

Powered by Labrador CMS