Nytt fra Brønnøysundregistrene:

En gammel kjenning er tilbake i Holtålen, og Røros «stjeler» et selskap fra Stavanger

FORETAKSENDRINGER: Et selskap melder flytting fra Stavanger til Røros, mens i Holtålen dukker et velkjent navn opp på ny.
FORETAKSENDRINGER: Et selskap melder flytting fra Stavanger til Røros, mens i Holtålen dukker et velkjent navn opp på ny.

Her er den siste ukas nytt fra Brønnøysundregistrene.

Publisert

JWP AS har meldt flytting fra Madlaveien 90 i Stavanger til Amneusgjellan 4 på Røros.

Enkeltpersonsforetaket Sigrun Aa Engzelius er en nyregistrering. Formålet er å tilby tjenester innen mindfulness, yoga og helsefremmende aktivitet. Forretningsadresse er Pinstiveien 95 på Røros.

I Holtålen har et velkjent navn dukket opp igjen i registrene. Kjempeplassen AS ble foretaksregistrert 6. juni. Formålet med foretaket er investering i eiendom samt annet som naturlig faller inn under det. Styreleder er Ivar Langeng og styremedlem er Magnus Jensås. Forretningsadressen er Malmvegen 742, og aksjekapitalen er på 100.000 kroner.

Nøra Borettslag har foretatt en endring i styret. Peder Haugen erstatter Karl Johan Haugen som vara. Det øvrige styret er uforandret: Leder Halvor Morken, styremedlemmer Ingrid Tyvold Volden og Eli Engesvold, og varamedlemmer Jørand Bakås Gjersvold i tillegg til nevnte Peder Haugen.

S Bad AS har registrert endring av styre og ny daglig leder. Stian Skogås etterfølges av Hans Inge Jamtvoll Aasen både som daglig leder og styreleder.

Powered by Labrador CMS