VIKTIGHETEN AV SMÅSKALAPRODUSENTER: Ordfører i Røros kommune, Isak V. Busch, holdt åpningstalen. Den brukte han til å snakke om viktigheten av å lage mat på en god måte. – Jeg tror småskalaprodusentene og de som produserer maten sin med utgangspunkt i de naturgitte forutsetningene vil være løsningen på en del problemer vi står overfor i dag, og ikke minst i framtida, sa Busch. Foto: Marit Langseth
– For guds skyld, vær stolte av hverandre og det som produseres her
Det var et innholdsrikt program i Storstuggu da Mat-Helse-Miljø Alliansen endelig fikk feire 25-årsjubileum på sitt 26. år. Hovedtaler var kokken Espen Welin-Larsen. Han oppfordret alle i fjellregionen til å være mye mer stolte over alt som produseres her.
– Før vi rakk å arrangere 25-årsjubileum, ble det et 26-årsjubileum, sa konferansier Unni Ryen da hun ønsket velkommen til Storstuggu torsdag kveld.
Alliansen skulle egentlig markere 25-årsjubileet 19. mars i fjor, men på grunn av pandemien ble arrangementet utsatt. Et år senere kunne de endelig inviterer inn til feiring i Storstuggu.
Ordfører Isak V. Busch åpnet arrangementet, og i sin tale snakket han blant annet om viktigheten av matsikkerhet og å produsere mat på en god måte.
Digital
1 måned
120,-
KJØP
Digital
3 måneder
450,-
KJØP
Komplett
1 år
1500,-
KJØP