VIKTIGHETEN AV SMÅSKALAPRODUSENTER: Ordfører i Røros kommune, Isak V. Busch, holdt åpningstalen. Den brukte han til å snakke om viktigheten av å lage mat på en god måte. – Jeg tror småskalaprodusentene og de som produserer maten sin med utgangspunkt i de naturgitte forutsetningene vil være løsningen på en del problemer vi står overfor i dag, og ikke minst i framtida, sa Busch. Foto: Marit Langseth
VIKTIGHETEN AV SMÅSKALAPRODUSENTER: Ordfører i Røros kommune, Isak V. Busch, holdt åpningstalen. Den brukte han til å snakke om viktigheten av å lage mat på en god måte. – Jeg tror småskalaprodusentene og de som produserer maten sin med utgangspunkt i de naturgitte forutsetningene vil være løsningen på en del problemer vi står overfor i dag, og ikke minst i framtida, sa Busch. Foto: Marit Langseth

– For guds skyld, vær stolte av hverandre og det som produseres her

Det var et innholdsrikt program i Storstuggu da Mat-Helse-Miljø Alliansen endelig fikk feire 25-årsjubileum på sitt 26. år. Hovedtaler var kokken Espen Welin-Larsen. Han oppfordret alle i fjellregionen til å være mye mer stolte over alt som produseres her.

Publisert Sist oppdatert

– Før vi rakk å arrangere 25-årsjubileum, ble det et 26-årsjubileum, sa konferansier Unni Ryen da hun ønsket velkommen til Storstuggu torsdag kveld.

Alliansen skulle egentlig markere 25-årsjubileet 19. mars i fjor, men på grunn av pandemien ble arrangementet utsatt. Et år senere kunne de endelig inviterer inn til feiring i Storstuggu.

Ordfører Isak V. Busch åpnet arrangementet, og i sin tale snakket han blant annet om viktigheten av matsikkerhet og å produsere mat på en god måte.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud. Se alle abonnementer her.

Digital
1 måned

120,-

KJØP

Digital
3 måneder

450,-

KJØP

Komplett
1 år

1500,-

KJØP

Powered by Labrador CMS