Seterhelg for god mat og trivsel

MAT MED MYE KJÆRLIGHET OG ÆRE: F.v. Kari Brennås, Marianne Tronsaune, Mari Midtaune, Hjørdis Stuedal, Tonje Håbjørg, Synnøve Lillevold og Inga Marie Tronsaune (bak), sammen med flere andre, har i mange dager før seterhelga laget all den gode tradisjonsmaten med sjel og kunnskap.

I Aunegrenda liker de å holde på tradisjoner, og dette er noe både bygdefolket og hytteeierne – og andre – setter stor pris på.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud. Se alle abonnementer her.

5 uker for
5 kroner

5,-

KJØP

Digital
1 måned

140,-

KJØP

Digital
3 måneder

450,-

KJØP

Komplett
1 år

1690,-

KJØP

Powered by Labrador CMS