Kritisk til «billigsalg» av eiendom:

– Nissene på nisseverkstedet til Bane NOR må ha hatt en travel tid med å få dette til

Arne I. Bergly er lite imponert over eiendomshandelen mellom Bane NOR og Snorre Hov. Her sammen med kona Unni Helene Rotan Bergly.
Arne I. Bergly er lite imponert over eiendomshandelen mellom Bane NOR og Snorre Hov. Her sammen med kona Unni Helene Rotan Bergly.
Publisert

Dette er et leserinnlegg. Meninger i teksten står for skribentens regning.

Ser av eiendomsoverdragelse i Holtålen Kommune at det statseide selskapet Bane NOR selger pakkhuset og Stasjonsparken på Stensli til Snorre Hov, Røros, for 10.000 kroner! Anslagsvis tre-fire kroner per kvadratmeter for en del av verdensarven og det gamle gruvesamfunnet på Stensli!

Nissene på nisseverkstedet til Bane NOR må ha hatt en travel tid med å få dette til, all den tid tidligere eier Jernbaneverket – Staten det også – oppgraderte parken for millionbeløp i 2014, folkets penger! 

En kan jo undres hvorfor julenissen ved salg av statlig eiendom – som normalt har strenge regler – har valgt å holde salget utenom offentligheten, uten tilgjengelig prospekt, takst og salgsprotokoll til en pris som må oppfattes som en gave, det er det ikke alle forunt.

Enten så må man ha vært særdeles snill eller kjenne julenissen veldig godt, da slik håndtering kan gi inntrykk av uryddighet og økonomisk forfordeling.

Ønskeliste for neste jul må bli harde pakker som et sidespor, (som man allerede har tatt i bruk, man kjenner jo julenissen godt) eller et tog for en tusenlapp, så får man nok det også. 

Hov, Hov, Hov.

PS: Både Snorre Hov og Bane NOR har fått tilbud om tilsvar. Per publisering har ingen av dem benyttet seg av dette.

Powered by Labrador CMS