Redaktører, og tidligere kommunedirektør og ordfører i debatt:

Er Fjell-Ljom og Arbeidets Rett for negative?

DELTAKERNE: Disse deltok i debatten om lokalmedienes rolle i sine lokalmiljøer. Fra venstre: Guri Jortveit, redaktør i Arbeidets Rett; Marius Jermstad, tidligere kommunedirektør i Holtålen; Hans Vintervold, tidligere ordfører i Røros og Nils Kåre Nesvold, redaktør i Fjell-Ljom.

"Etter mitt syn en ganske negativ lokalavis" var karakteristikken Fjell-Ljom fikk etter en artikkel om kommunens leieforhold på det gamle biblioteket. Her hører du debatten som fulgte.

Publisert Sist oppdatert

Sitatet i ingressen er hentet fra en Facebook-kommentar forfattet av tidligere ordfører i Røros, Hans Vintervold. Tidligere kommunedirektør i Holtålen, Marius Jermstad, slenger seg på kritikken med følgende kommentar:

"Avisa stilte et spørsmål om Røros ikke tålte kritisk journalistikk. Det tror jeg både rørosinger og holtålinger tåler, men dårlig journalistikk tåler vi ikke. Og Fjelljom er ganske full av det."

Både Jermstad og Vintervold har trykket tommelen opp på denne kommentaren:

"Ser det er store saker på agendaen hele tiden... Litt som å lese Donald Duck"

Under hører du en podkast med Guri Jortveit, redaktør i Arbeidets Rett; Marius Jermstad, tidligere kommunedirektør i Holtålen; Hans Vintervold, tidligere ordfører i Røros og Nils Kåre Nesvold, redaktør i Fjell-Ljom.

Teamet i podkasten: Er lokalavisene for negative og hvilken rolle skal de spille i lokalsamfunnet?

Powered by Labrador CMS