Barna jubler for skolevedtaket:

– Håper de kan være like glade etter kommunestyret

UTESKOLE: Elever fra Glåmos skole hadde uteskole på Aursunden mens formannskapet diskuterte hvor de skal oppholde seg neste skoleår. De var naturlig nok svært glade over nyheten om at flertallet ønsker å beholde skolen. Men det er kommunestyret som har siste ord.

Elevene på 1.-6. trinn ved Glåmos skole var svært glade da de fikk nyheten om formannskapets vedtak.

Publisert

Mens formannskapet diskuterte hvorvidt skolen deres skal legges ned allerede over sommeren, hadde elevene på 1.-6. trinn ved Glåmos skole uteskole ved Aursunden.

Der ble de tilfeldigvis møtt av en gammel kjenning, nemlig nylig pensjonert lærer og avdelingsleder ved skolen, Anne Marie Mørtvedt.

– Jeg har jo fri nå, og så møtte jeg på dem da jeg var på sykkeltur i dag. Da tenkte jeg at uteskole ville jeg også være med på, sier hun til Fjell-Ljom.

Mørtvedt fikk da like tilfeldigvis også anledning til å juble bittelitt sammen med elevene da nyheten fra formannskapet kom.

– De ble veldig glade. Så måtte vi forklare dem at dette ikke var det endelige vedtaket, men bare et steg på veien. Men jeg håper de kan være like glade etter kommunestyret har behandlet saken også, sier hun.

SJEKKET UT DYRELIVET: Blant annet kartla elevene insektarter de fant da de var ute ved Aursunden på uteskole torsdag.
Powered by Labrador CMS