Kommer til Røros for aller første gang:

Eneste konsert i Trøndelag i 2024

TIL RØROS: Highasakite kommer til Røros i september.

Highasakite kommer til Røros i september. Det blir bandets eneste konsert i Trøndelag i 2024.

Publisert

Highasakite kommer til Røros lørdag 21. september. De skal gjøre det som blir deres eneste konsert i Trøndelag i 2024. 

I en pressemelding fra Røros konserter opplyses det om at bandet kommer til Storstuggu og at dette blir en unik mulighet til å se bandet i et intimt og nært format. 

«I løpet av sin 14 år lange karriere har Highasakite blitt et av Norges mest populære og folkekjære band. Med albumet Silent Treatment (2014) knuste de alle rekorder da de tilbrakte 134 uker på VG-lista. De har toppet plakaten på alle de store norske festivalene, solgt ut Oslo Spektrum flere ganger, vunnet flust av priser, opptrådt på Nobelkonserten og turnert verden rundt flere ganger.»

I 2022 ga de ut albumet «Mother» til ros fra kritikere. Utgivelsen ble etterfulgt av en omfattende Norgesturne som solgte 10.000 billetter på bare 5 timer og bandet var hovednavn på festivaler som Neon, Slottsfjell og Over Oslo. 

I 2024 besøker bandet fjellregionene for første gang. TV og musikal-aktuell frontfigur Ingrid Helene Håvik som tidligere bodde i Trondheim hvor hun tok sin utdannelse på jazzlinja på NTNU er med på årets sesong av «Hver gang vi møtes» på TV2, og lørdag er det hennes dag hvor de andre artistene skal tolke hennes musikk på sin måte. 

Hun skal også spille Maria Magdalena i den kommende oppsetningen av «Jesus Christ Superstar» på folketeateret. 

De 700 billettene legges ut for ordinært salg fredag 9. februar. Konserten arrangeres av Røros konserter AS. 

HIGHASAKITE: Spiller sin eneste konsert i Trøndelag i 2024 på Røros.
Powered by Labrador CMS