Inviterer til debatt på Domus fredag:

Slik kan du spørre politikerne om boplikt

ILLUSTRASJON: Oskar Tørres Lindstad har tidligere vært gjest i Fjell-Ljoms podkast "Live fra Domus". Denne ukas politikerdebatt følger samme mønster og gjør opptaket i fellesområdet på Domus, men antall gjester blir vesentlig høyere.

Alle partiene i kommunestyret i Røros er invitert til politikerdebatt og live-innspilling av podkast om boplikt i Røros. Nå kan du stille dine spørsmål til politikerne.

Publisert Sist oppdatert

Nederst i artikkelen finner du mer informasjon om debatten.

Fredag 05.04.2024 klokka 12 arrangerer Fjell-Ljom politikerdebatt og live-innspilling av podkast om boplikt i Røros sentrum. Alle politiske partier representert i kommunestyret i Røros er invitert. Innspillingen skjer i fellesområdet på Domus kjøpesenter, og du oppfordres herved til å stille dine spørsmål til politikerne. Dette kan du gjøre på to måter: Enten ved å møte opp på Domus, der du kan stille spørsmål og høre svaret direkte, eller ved å sende spørsmålene til vår e-post: redaksjon@fjell-ljom.no.

Bakgrunnen for debatten er at kommunestyret i april skal ta stilling til om det skal innføres boplikt ved arv i Røros kommune. Det skjer etter at politikerne i forrige runde i kommunestyret ikke klarte å bestemme seg for hvilken retning boplikten skal ta.

Tema:  Boplikt i Røros sentrum

Sted: Domus kjøpesenter, fellesområdet.

Dato: Fredag 05.04.2024

Tid: 12.00

Inviterte partier: Arbeiderpartiet, Høyre, Senterpartiet, Sosialistisk Venstreparti, Venstre, Røroslista og Rødt.

Tidsplan:

  1. Åpning ved debattleder, 2 minutter.
  2. Innledning for boplikt og utviklingen til Røros sentrum, 5 minutter, ved Tabita Berglund.
  3. Innledning mot boplikt og konsekvenser ved den, 5 minutter.
  4. Innlegg fra debattdeltakerne, 7x3 minutter, totalt 21 minutter. 
  5. Spørsmål og svar, 15 minutter.
Powered by Labrador CMS