Isak som ordfører også de neste fire årene

FÅR HAN NY KONTRAKT?: Isak V. Busch (Ap) ønsker fire nye år som ordfører i Røros kommune. Det ønsker naturlig nok også innleggsforfatter og partifelle Paula Blomli.

Paula Blomli (Ap) skriver i dette leserbrevet om betydninga av å bruke stemmeretten samt hvorfor hun mener partifelle Isak V. Busch bør få fire nye år som ordfører.

Publisert

Jeg leste Kjetil Reinskous innlegg i Meningsretten mandag 7. august, og han skrev så godt om å framsnakke lokalpolitikere, uansett partitilhørighet. Kjetil heier på lokalpolitikere, og framsnakker dem. Det er de som setter nakken klar til hugg med sine standpunkt, som noen ganger er upopulære. Men alle ønsker de å jobbe for et bedre lokalsamfunn.

I likhet med Kjetil, er jeg også opptatt av at alle bruker stemmeretten sin. Når folk vil diskutere poltikk med meg - og gjerne betyr dette å ytre misnøye med noe - spør jeg først om de har benyttet stemmeretten sin. Har de stemt, har de tatt et politisk standpunkt og gitt uttrykk for hva de er mest opptatt av. Om de ikke har benyttet denne muligheten til å faktisk påvirke, synes jeg det blir unaturlig å deretter kritisere etterpå.

Jeg vet at med Isak ved roret som ordfører også i de neste fire årene, sikrer vi at alle, uansett alder og livssituasjon, blir hørt. Isak har vist seg tilliten verdig - han er en uredd og lydhør ordfører som også bidrar til et godt samarbeidsklima i kommunestyret og formannsskapet. Slik finner man gode løsninger, også på tvers av partitilhørighet.

Bruk stemmeretten, hei på dine lokalpolitikere og godt valg!

R. Paula Blomli
Listekandidat for Røros Arbeiderparti

Powered by Labrador CMS