Rolf og Kjersti solgte egne ting fra egen låve:

TIL VELDEDIGHET: I helga har Kjersti og Rolf Knutsen invitert til loppemarked på egen låve, der de selger mye av sine egne ting. Pengene går til en veldedig organisasjon.
TIL VELDEDIGHET: I helga har Kjersti og Rolf Knutsen invitert til loppemarked på egen låve, der de selger mye av sine egne ting. Pengene går til en veldedig organisasjon.

Pengene går til å hjelpe barn

På Glåmos arrangerer Rolf, Kjersti, Ann Elisabeth og Frank Knutsen loppemarked til inntekt for den veldedige organisasjonen Aktiv Barnehjelp denne helga.


Aktiv Barnehjelp har base i Trondheim og hjelper barn som enten har utfordringer eller befinner seg i utfordrende situajoner. I tillegg støtter de barn for eksempel med fysisk aktivitet, klesinnsamling, dyreterapi og mye mer.

– Det er en låveloppis, sier Rolf Knutsen midt blandt rader av klær i første etasje på det gamle fjøset like i utkanten av Glåmos sentrum

Oppe på høylåven – i andre etasje – finnes enda flere ting som han og familien skal selge.

– Vi bestemte det ganske fort at vi ikke har bruk for pengen selv, så vi gir alle inntektene av salget til Aktiv Barnehjelp, forsetter han.

Hele familien er med og bidrar til loppemarkedet. Rolf og kona Kjersti, sønnen Frank og datteren Ann Elisabeth Knutsen.

– Kjersti har stått på voldsomt, Ann Elisabeth har gjort en formidabel jobb med utstillinga og Frank har hjulpet oss veldig under selve loppemarkedet, sier Rolf.

– De har holdt på i ukesvis, vi kom oppover i helga, og har vært med og hjulpet til i går og i dag, sier Frank Knutsen og nikker mot faren Rolf.

Den største gleden er å bidra til den veldedige organisasjonen, men det så ut som vertskapet gledet seg over de gode besøkstallene også.

– Det ser ut som dere har det litt artig også.

– Kjempeartig, sier Frank.

– Det var kjempeartig at det kom så mye folk. Det var over all forventning at det kom så mange, sier Rolf.

Nøyaktig hvor mange besøkende som var innom på lørdag har han ikke oversikt over, men han ser for seg en fin pott med penger som går til å hjelpe barn som har det vanskelig.

Powered by Labrador CMS